Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016 με κέρδη 64.5 εκατομμύρια

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016 με κέρδη 64.5 εκατομμύρια

Η λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους και ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες του Hollywood. Όπως έγινε γνωστό στις γυναίκες την κορυφή κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Jennifer Lawrence με κέρδη 46 εκατομμύρια.

Σε ότι αφορά τους άνδρες, την κορυφή κατακτήθηκε ο Dwayne Johson. O ηθοποιός που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την υποκριτική, έγινε γνωστός ως The Rock μέσα από την συμμετοχή του σε αγώνες κατς. Ο Johnson κατάφερε να ξεπεράσει τον Robert Downey Jr. και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016 με έσοδα 64.5 εκατομμύρια. Ο προκάτοχός του μάλιστα, κατέληξε στην 9η θέση της σχετικής λίστας με μεγάλη πτώση των εσόδων του.

Τα χρήματα αυτά προέρχονται τόσο από τις μεγάλες blockbuster επιτυχίες του, όσο και από τις αναμενόμενες Central Intelligence, Fast 8 αλλά και το πολυαναμενόμενο Baywatch. Σε ότι αφορά την λίστα, δεύτερος έρχεται ο Jackie Chan.

Την τριάδα συμπληρώνει ο Matt Damon, με 55 εκατομμύρια δολάρια που εκσφενδόνισε τον λογαριασμό του με τις ταινίες «Η διάσωση» και «Jason Bourne» ενώ τέταρτος είναι ο Tom Cruise με 53 εκατομμύρια δολάρια. Στην συνέχεια συναντάμε τον Johnny Depp και ακολουθούν οι Ben Affleck, Vin Diesel, Shah Rukh Khan, Downey Jr. και την 10αδα κλείνει ο Ινδός Akhsay Kumar.