Ο ΠΑΟΚ στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά

Ο ΠΑΟΚ στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδος στα Χανιά

Πέντε απο τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που παίζουν και στην Εθνική είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που λειτουργεί στα Χανιά. Ο λόγος για τους Τζιόλη, Τζαβέλλα, Μαλεζά και τους τερματοφύλακες Γλύκο και Βελλίδη ενώ το παρών έδωσε και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ τιμήθηκαν από τα μέλη του “Γαλανόλευκου Φάρου” ένας προς ένας και έδειξαν πολύ χαρούμενοι αφενός γι’ αυτό το γεγονός αλλά και για το ότι έδωσαν το παρόν στο μουσείο της Εθνικής με τα σπάνια και εξαιρετικά εκθέματα.

«Εδώ είναι το σπίτι σας, το δικό σας σπίτι» τους είπε πολλές ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Φλέκκας, που τους παρουσίασε με καμάρι πολλά από τα πράγματα που υπάρχουν στο μουσείο ενώ έδειξε επίσης πολύ ευτυχής για το ότι πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν αυτόν τον χώρο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν από την πλευρά τους επίσης ευδιάθετοι. Ακουγαν με μεγάλη προσοχή όσα τους έλεγε ο Νικος Φλέκκας και σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευθούν.

Παρών ήταν και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος που παρέλαβε από τα χέρια του Νίκου Φλέκκα ένα βιβλίο του “Φάρου” και επίσης του δόθηκε ένα ακόμα το οποίο του ζητήθηκε να το παραδώσει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

«Θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά» αποκρίθηκε από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Η επίσκεψη των παικτών του ΠΑΟΚ κράτησε περίπου μισή ώρα και μόλις ολοκληρώθηκε, υπήρξε επιστροφή στο ξενοδοχείο.