Ο Παντελής Καναράκης επιστρέφει τηλεοπτικά

Ο Παντελής Καναράκης επιστρέφει τηλεοπτικά

Ο Παντελής Καναράκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής NaMaSte και μίλησε για όλα. Ο ηθοποιός και showman μίλησε για όσα έχει βιώσει όλα τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έγινε και μία αναδρομή στην τηλεοπτική καριέρα του.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως δεν θα του άρεσε πια να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως έκανε στο παρελθόν στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά αλλά και της Ελένης Μενεγάκη. Λίγο αργότερα λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως ο καλεσμένος της έχει φοβερό χέρι στα κείμενα και αφού του έπλεξε το εγκώμιο για τα ταλέντα του, είπε γελώντας: «Θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς το θέμα της τηλεόρασης…όχι ότι έχω κάτι στο μυαλό μου!».

Ο Παντελής αποκάλυψε «Έχω κλείσει σήριαλ! Αφήστε με…» και αφού τον ρώτησαν είπε πού πρόκειται να τον δούμε: «Όχι το Κάτω Παρτάλι. Ο ίδιος σεναριογράφος όμως, ο Λευτέρης Παπαπέτρου, θα κάνει ένα καινούριο σήριαλ στον ΑΝΤ1 νομίζω. Είναι σε συζητήσεις από ότι ξέρω με την Μαρία την Καβογιάννη, την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Εκτός από εξαιρετικός σεναριογράφος είναι και πολύ ιδιαίτερος, οπότε δεν ξέρουμε πολλές πληροφορίες».