Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για τον λόγο που μπήκε στο “The Bachelor”

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για τον λόγο που μπήκε στο "The Bachelor"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Bachelor, ενώ εξήγησε και για ποιον λόγο αποφάσισε να πάρει μέρος στο παιχνίδι.

«Νιώθω όμορφα. Στην αρχή ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, αλλά όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα τη μαγεία όλου αυτού του πράγματος. Τα κορίτσια είναι πολύ φιλικά μαζί μου και προσπαθώ πραγματικά να καταλάβω τον αληθινό χαρακτήρα των κοριτσιών. Σίγουρα θέλω η γυναίκα να είναι το απόλυτο θηλυκό, να είναι γατούλα και να βγάζει κάθε φορά τη θηλυκότητά της σε ό,τι θέλει να μου πει και να μου δείξει.

Έχω ξεχωρίσει κάποιες κοπέλες που έχουν στοιχεία που ψάχνω για τη σύντροφό μου. Παρόλα αυτά είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Αυτός είμαι. Δεν απέχω καθόλου από αυτό που βλέπετε. Δεν μπορώ να μην είμαι ευγενικός και να μην εξαντλήσω όλα τα όρια της υπομονής μου, της καλοσύνης μου και της ευγένειας μου σε αυτά τα κορίτσια που ήρθαν να διεκδικήσουν εμένα.

Ισχύει ότι δεν μου αρέσει μια γυναίκα να με προσεγγίσει επιθετικά. Δε μου αρέσει καθόλου. Είμαι πολύ ρομαντικός γιατί αυτό έχω δει από την οικογένειά μου. Δεν θέλω η γυναίκα να χάνει το ρόλο της και ο άντρας να χάνει το ρόλο του στη σχέση» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος σχετικά με την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίνας, τόνισε: «Προσπαθώ να το ξεχάσω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Μαρίνα είναι μια κοπέλα που έχουμε έρθει κοντά. Νιώθω πολλά για εκείνη, έχω πολλά συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Είχε δείξει ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί και ότι πιέζεται και από τις κοπέλες. Προσπάθησα αρκετές φορές να τη συμβουλέψω. Αν την έπειθα να μείνει ίσως να την πίεζα περισσότερο και να της έκανα κακό».

Όσο για τον λόγο που μπήκε στο «The Bachelor», ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε:

«Διεκδικώ αυτό που θέλω. Εγώ δεν έχω μπει στο σπίτι για να βρω την κοπέλα της ζωής μου. Μπήκα στο σπίτι για να καταφέρω να βρω την ψυχή της ζωής μου. Έχω να κάνω με ψυχές. Το ότι βγαίνω κάθε φορά με διαφορετική κοπέλα, προσπαθώ να δω την ψυχή της και να βγάλω τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Φυσικά και αν με ελκύει ερωτικά. Άντρας είμαι δεν είμαι μοναχός. Ξεκάθαρα. Η Μαρίνα είχε χάσει τον εαυτό της. Δεν ήθελα να την πιέσω.

Δεν έχω επιλέξει ακόμη κορίτσι. Είμαι ένας άνθρωπος απρόβλεπτος με τα συναισθήματά μου. Είμαι περίεργος, μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσω και να μην μου αρέσει μια κοπέλα, ενώ νιώθω πολλά για εκείνη. Είμαι απρόβλεπτος. Όχι όμως στη σχέση μου. Τότε είμαι σταθερός. Δεν έχω καταλήξει ακόμη. Επειδή φθάνουμε προς το τέλος σιγά-σιγά εκεί θα βγουν και τα αληθινά συναισθήματα της κάθε κοπέλας».