Ο Πακιστανός που έγινε viral

Ο Πακιστανός που έγινε viral

Τα μεγαλύτερα ταλέντα οι σχεδιαστές ή οι μάνατζερ λένε πως τα έχουν βρει εκεί που δεν το περιμένουν, ακόμα και την ώρα που περπατούν στο δρόμο.

Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση ενός νέου μελαχρινού άντρα στο Πακιστάν. Τον πανέμορφο νεαρό εντόπισε σε παζάρι στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, στο Ισλαμαμπάντ, ένας διαφημιστής και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων την ώρα που πουλούσε τσάι.

Ο pr manager ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την εξωτερική εμφάνιση του άντρα που του ζήτησε να τον βγάλει μια φωτογραφία και τον ανέβασε στα social media λέγοντας πως είναι κρίμα να μην «εκμεταλλευτεί» κανείς τόση ομορφιά και πως ο εν λόγω κύριος πρέπει να δουλέψει ως μοντέλο.

Οι φωτογραφίες του μελαχρινού καλλονού  που ακούει στο όνομα Khan Arshad πολύ γρήγορα απέσπασαν χιλιάδες likes και comments και το πρόσωπό του έγινε viral.

Και ο στόχος… επετεύχθη.

Ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία λιανικού εμπορίου στο Πακιστάν, το fitin.pk,  τον έκλεισε με ένα μεγάλο συμβόλαιο για να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του και ο νεαρός άντρας είδε τη ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει και την τύχη να του χαμογελά.

Βέβαια, ο Khan δεν άφησε τη βασική του δουλειά. Μιλώντας στο Dunya news είπε ότι χαίρεται για τη δημοτικότητα του αλλά είναι ενοχλητικό όταν ο κόσμος μαζεύεται και τον φωτογραφίζει την ώρα που εκείνος πουλάει τσάι στο παζάρι.

Ο Khan Arshad είναι 25 ετών, ζει στο Ισλαμαμπάντ, έχει 17 αδέλφια και είναι από πολύ φτωχή οικογένεια.

Σήμερα, έχει ήδη κάνει την πρώτη του φωτογράφηση και όπως όλα δείχνουν ο φακός τον αγαπάει πολύ, η τύχη του χαμογελά και το μέλλον… του ανήκει.

Πηγή: buzzfeed.com