Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλάει για το πως κατέληξε το “Παραδόθηκα σε σένα” στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μιλάει για το πως κατέληξε το "Παραδόθηκα σε σένα" στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Καλεσμένος στη εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την ιστορία που κρύβεται πίσω από την μεγάλη επιτυχία «Παραδόθηκα Σε Σένα» που πρόσφερε απλόχερα στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ήμασταν με την Νατάσα στο αμάξι έξω από το Fantasia. Είχαμε πρόβες. Της είπα, θέλω να ακούσεις το καινούριο τραγούδι μου. Μου είπε, να ξέρεις πώς αν δεν το έλεγες εσύ θα το έπαιρνα εγώ. Το ήθελε. Έτσι, μετά από δύο, τρεις μήνες ξεκινήσαμε στο Teatro και μου ήρθε στο μυαλό το “Σ’ αγαπάω σου φώναξα”. Είναι ένα τραγούδι που είχα γράψει πολλά χρόνια πριν. Το έφτιαξα λίγο σαν demo και μου άρεσε πολύ.

Πήγα στο καμαρίνι της είπα ότι θα βγάλω πρώτα το “Σ’ αγαπάω σου φώναξ” και μετά το “Παραδόθηκα σε σένα”. Το κρατάει αυτό και το πρωί, που βγαίνουμε μαζί να κλείσουμε λέει, “Παιδιά, τώρα θα σας πω ένα τραγούδι που είναι πολύ αγαπημένο και είναι το καινούργιο που θα κυκλοφορήσω”.

Το οποίο, λέει, έχει γράψει ο Πέτρος… Με μεγάλη μου χαρά, ας πάρει ό,τι θέλει η Νατάσα… Έπαθα ένα σοκ. Το τραγούδι δεν είχε καν κυκλοφορήσει και το είπε live. Είχε συνεννοηθεί πριν με την ορχήστρα. Μόνο εγώ δεν το ήξερα» εξήγησε ο Πέτρος Ιακωβίδης.