Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της τηλεοπτικής του επιστροφής

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της τηλεοπτικής του επιστροφής

Το όνομα του Πάνου Κοκκινόπουλου είναι συνδεδεμένο με πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «MYtv», μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από ένα νεοσύστατο κανάλι αλλά και για την τηλεθέαση της σειράς.

Ήταν ρίσκο για εσάς να επιστρέψετε μέσα από ένα νεοσύστατο κανάλι, όπως είναι το ΟPEN;

Αν η δουλειά είναι καλή – δεν λέω πως είναι – αλλά αν είναι, θα ξεχωρίσει όπου και αν προβληθεί. Όπως και αντίστοιχα, αν η δουλειά είναι κακή, θα βυθιστεί. Το OPEN είναι ένα καινούργιο κανάλι, με καινούργιους ανθρώπους, που και εκείνοι ίσως να ρισκάρουν κάποια πράγματα. Γιατί και αυτή η σειρά ένα ρίσκο είναι. Δεν είναι ίδια με την «10η εντολή», έχει διαφορές. Όπως είναι και για εμάς, είναι και για εκείνους. Ωστόσο, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν η πιο άνετη συνεργασία που είχα ποτέ. Πήγαμε με τη Μπέσσυ Βουδούρη -που είναι ο αφανής ήρωας, το alter ego μου όλα αυτά τα χρόνια και ο άνθρωπος που τα οργανώνει όλα και μαζί αποφασίζουμε, μαζί προχωράμε-, έπειτα από ένα τηλέφωνο που δεχτήκαμε από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, και με μία συνάντηση έγινε η δουλειά. Ποτέ δεν έχουμε κλείσει πιο γρήγορα και πιο εύκολα δουλειά.

Έχετε καταφέρει να κερδίσετε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η τηλεθέαση του «Ου φονεύσεις» αυξάνεται…

Η σειρά έχει φτάσει σε κάτι διψήφια νούμερα, που κάποτε, αν αυτά τα νούμερα τα έπιανες σε κανονικό κανάλι σου έκοβαν τη σειρά, ενώ τώρα πανηγυρίζουμε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.