Ο Ουρανός και το παντελόνι του..ήρθε στο θέατρο Σταθμός!

Ο Ουρανός και το παντελόνι του..ήρθε στο θέατρο Σταθμός!

Ένα διαφορετικό έργο που έχει κινήσει το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού παρουσιάζεται στο Θέατρο Σταθμός απο τα μέσα Μαΐου.

Ο «πατέρας» και η «μάνα» του νεοελληνικού θεάτρου, ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και η Λούλα Αναγνωστάκη ενώνουν για πρώτη φορά τη φωνή τους σε μια ενιαία παράσταση με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους καίριους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Νένα Μεντή, που σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες σε κάθε τους επαγγελματικό βήμα.

Στον μονόλογο «Αυτός και το παντελόνι του», γραμμένος εξήντα χρόνια πριν και στο μονοπρόσωπο έργο «Ο ουρανός κατακόκκινος» ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και η Λούλα Αναγνωστάκη αντίστοιχα επαληθεύουν για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα της υπαινικτικής γραφής τους.

«Αυτός» -παρά το γεγονός ότι δεν έχει ούτε όνομα- και η Σοφία Αποστόλου -«πρώην καθηγήτρια, απολυθείσα λόγω αλκοολισμού» και «μητέρα φυλακισμένου»- αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία με υποδόριο χιούμορ και ευαισθησία στην έκφραση της συναισθηματικής μνήμης τους και «ξεχωρίζουν».

Μια παράσταση που σε συγκινεί και βάζεις τα κλάμματα, μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς και πρέπει να απολαύσει το ρεσιτάλ ερμηνείας που δίνουν αυτοί οι δυο καταπληκτικοί ηθοποιοί! Δύο ιστορίες που μπορεί ο καθένας να ταυτιστεί και να σκεφτεί τα δικά του προβλήματα και να περνάνε μπροστά απο τα μάτια του αυτά τα 80 λεπτά της παράστασης!

Το Gpop.gr βρέθηκε σε μια από τις sold out παραστάσεις και βάζει άριστα 10! Προλάβετε γιατί είναι για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!