Ο Νικηφόρος μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με την επί χρόνια σύντροφό του

Ο Νικηφόρος μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με την επί χρόνια σύντροφό του

Συνέντευξη στο περιοδικό People, παραχώρησε ο Νικηφόρος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον πρόσφατο χωρισμό του αποκαλύπτοντας τους λόγους που οδήγησαν σε αυτός παραδεχόμενος μάλιστα πως είναι κάτι που του έχει στοιχίσει αρκετά.

«Γενικά δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Ωστόσο ήμουν για πολλά χρόνια σε μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει και να καταλήξει σε γάμο. Ίσως ήμουν λίγο μικρός για αυτή τη μεγάλη σχέση, η οποία άντεξε στο στρατιωτικό μου, αλλά σχετικά πρόσφατα έληξε. Κακά τα ψέματα, η δουλειά του τραγουδιστή δημιουργεί έξτρα πίεση σε σχέση με κάποια άλλη δουλειά. Και αυτό σου το λέω γιατί δεν υπάρχει ηρεμία αλλά ούτε και ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις στον άνθρωπό σου για να είσαι εκεί 100%.

Με βάση τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής, θεωρώ πως δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφό μου. Και αυτό γιατί είχε κάποιες άλλες απαιτήσεις και κάποια άλλα «θέλω», τα οποία τη δεδομένη περίοδο δε μπορούσα να της τα καλύψω. Για αυτό θεώρησα τίμιο και σωστό εκ μέρους μου να αποχωρήσω. Τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας πρέπει να τους κάνουμε ευτυχισμένους και όχι δυστυχείς» ξεκαθαρίζει ο Νικηφόρος και παράλληλα παραδέχεται πως ο χωρισμός αυτός τον στεναχώρησε αρκετά.

«Εννοείται πως με στεναχώρησε πολύ. Ηλικιακά και επαγγελματικά βρίσκομαι σε ένα κομβικό σημείο και γνώριζα πολύ καλά ότι δε θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της» ο Νικηφόρος.