Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλάει για το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλάει για το τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το πρωινό» βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, στον ερχομό του στην Αθήνα αλλά και στο ατύχημα που είχε με τη μηχανή όσο ζούσε στην Πάτρα.

Μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε πως εξαιτίας του ατυχήματος δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά για έναν χρόνο.

«Στα 21 είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή. Δούλευα σε οικοδομή και είχα κατέβει στην Πάτρα στο νυχτερινό μαγαζί που δούλευα, ώστε να βγάλω κάποια χρήματα για να ανέβω στην Αθήνα. Είναι αυτά που γίνονται και στα ανατρέπουν όλα.

Ήταν μάθημα για μένα γιατί ενώ έγινε αυτό ξαφνικά και έπεσα εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου το που θέλω να πάω. Έπεσα τον Αύγουστο του 2009 και ξαναπερπάτησα τον Σεπτέμβρη του 2010. Ήμουν με ένα πόδι. Μετά το ατύχημα έκανα ένα χρόνο να περπατήσω κανονικά!

Έκανα επικίνδυνα πράγματα. Συνεχεία ήμουν στο νοσοκομείο, έχω σπάσει όλα μου τα άκρα. Δεν πρέπει να αλλάζουμε τον στόχο μας από τα πράγματα πέφτουν στην καθημερινότητα μας, πρέπει να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε! Εγώ ήξερα που θέλω να πάω, εντάξει μου έτυχε μια αναποδιά, θα σηκωθώ, θα είμαι πιο προσεκτικός την επομένη φορά, θα γίνω πιο δυνατός. Πρέπει να εκτιμάμε ότι είμαστε υγιείς», είπε ο Νίκος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.