Ο Νίκος Ξανθόπουλος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Για την περιπέτεια της υγείας του, μίλησε στην εφημερίδα Espresso ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Ο ηθοποιός μπαινόβγαινε για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, αφού μετά την πτώση που έχει από τη σκάλα, η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε, έκανε σοβαρή ζημιά στο συκώτι του.

«Ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ που ούτε στον εχθρό μου. Έπεσα από τη σκάλα, έσκισα το κεφάλι μου και πήγα σε νοσοκομείο, όπου με έραψαν. Ωστόσο, δεν πέτυχε το ράψιμο και το… ξήλωσαν, ξεκινώντας πάλι από την αρχή. Μεγάλη ταλαιπωρία, σας λέω. Με την αντιβίωση που έπαιρνα «φαρμακώθηκα», χάλασε το συκώτι μου. Κι αυτό γιατί εγώ δεν έπαιρνα ποτέ ούτε ασπιρίνη. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπω ξανά στο νοσοκομείο. Από εκεί «ψώνισα» ένα μικρόβιο, το οποίο μου προκάλεσε πνευμονία. Αυτά εν ολίγοις ήταν όσα βίωσα, αλλά δεν θέλω να τα θυμάμαι πια», περιγράφει ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του σήμερα, ο ηθοποιός εξομολογείται:

«Τόσο καιρό στο νοσοκομείο και με τέτοια ακινησία μου αδυνάτισαν τα πόδια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στέκομαι όρθιος, όπως με ξέρατε. Τώρα ξεκίνησα φυσικοθεραπείες και γυμναστική για να τονώσω τις κινήσεις των ποδιών μου. Ωστόσο, δοξάζω των Θεό. Κάθε ώρα προσεύχομαι σε αυτόν».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.