Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για το show που θα παρουσιάσει με την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει για το show που θα παρουσιάσει με την Ζέτα Μακρυπούλια

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για το Κυριακάτικο show του  ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς με την Ζέτα Μακρυπούλια. 

Ο ηθοποιος βρέθηκε στο Φιλανθρωπικό bazaar του κέντρου ειδικής εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες». Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά για το νέο show του σταθμού.

«Θα γίνει! Μπορώ να απαντήσω πια. Προσπαθούσαμε να βρούμε ένας τρόπο να τα συντονίσουμε όλα. Κάπως συντονίστηκαν πια πάρα πολύ ωραία. Θα γίνει με την καινούρια χρονιά φυσικά, δεν προλαβαίνουμε αυτή», σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και πολύ αγχωμένος. «Είναι ένα show. Εγώ δεν έχω ξανακάνει show ζωντανό, η Ζέτα έχει ξανακάνει, έχει αυτή την πείρα. Έχω κάνει ζωντανό εκπομπές και αυτά, είναι πολύ διαφορετικό. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι με τη φίλη μου, είναι μεγάλο κουράγιο και στήριγμα και περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσουμε».

Σχετικά με το concept και το πόσο μοιάζει με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, ο Νίκος δήλωσε: «Είναι τύπου πολλά από αυτά που έχουμε δει, είναι μια μείξη πραγμάτων. Υπερπαραγωγή στις μέρες μας. Από την άποψη ότι θα έχει ένα μεγάλο ωραίο σκηνικό, πάρα πολλά δώρα για τον κόσμο που είναι πολύ σημαντικό και από εκεί μια προσπάθεια πολύ ωραία και χαρά. Αυτό είναι το θέμα μας, να δοθεί χαρά και διασκέδαση».