Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τον δικό του απολογισμό για το καλοκαίρι και το νέο του ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τον δικό του απολογισμό για το καλοκαίρι και το νέο του ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ

Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του.

Από τη μία συνεχίζει την περιοδεία της θεατρικής παράστασης “Βερβερίτσα”, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, και από την άλλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα στην μεσημεριανή εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Ο Αύγουστος έφτασε στο τέλος του και πολλοί θέλησαν να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι και να κάνουν έναν μικρό απολογισμό αλλά και να θέσουν τους στόχους τους για την νέα σεζόν.

Το ίδιο θέλησε να κάνει και ο ηθοποιός – παρουσιαστής, αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και γράφοντας στην λεζάντα:

«Εντάξει..ας μην κρυβόμαστε, για τους περισσότερους το καλοκαίρι τελείωσε..
Είμαι ένας απ’ αυτούς! Θα τον κάνω τον απολογισμό γιατί έτσι βλέποντας πίσω μου τη θάλασσα θέλω να τα πω για να τ’ ακούσω και για να τα θυμάμαι..

Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι με πάρα πολύ γέλιο, πολλές αγκαλιές με τόσο κόσμο που ήρθε να μας δει στην βερβεριτσα, λίγες βουτιές αλλά ονειρεμένες, με μια αλλαγή που μόνο δημιουργική μπορεί να είναι, με κάμποσα ξενύχτια (λυσσάξαμε οι βερβερίτσες), με ψυχική αναζήτηση, με ωραίες κουβέντες και με όνειρα που παίρνουν τον δρόμο της πραγματικότητας..
Όσο μεγαλώνω μαθαίνω να απολαμβάνω περισσότερο την καθημερινότητα μου και αντιλαμβάνομαι ότι είναι στο χέρι μου να την διαμορφώνω..

Μη με ρωτήσετε αν μπορείτε.. μπορείτε κι εσείς. Απλά νιώστε το μέσα στην καρδιά σας και είναι μονόδρομος, θα το βρείτε μπροστά σας.. Αυτό που εννοώ είναι ότι η ζωή μας και η καθημερινότητα μας γίνεται καλύτερη όταν πιστέψουμε βαθιά μέσα μας ότι είναι καλύτερη! Γιατί αυτό που σκεφτόμαστε, αυτό προβάλουμε! Διάβασα κάπου «Your reality is a reflection of your strongest beliefs» και συμφωνώ! Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα γεμάτα αγάπη για το «Καλό μεσημεράκι» που έρχεται. Είστε υπερφανταστικοι! Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πάρτυ. Είστε όλοι καλεσμένοι μου! Σας αγαπώ!».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.