Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τον καβγά ανάμεσα στα ζευγάρια Γκουντάρα – Κάκκαβα και Χατζίδου – Παύλου

Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τον καβγά ανάμεσα στα ζευγάρια Γκουντάρα - Κάκκαβα και Χατζίδου - Παύλου

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε στον καβγά που είχαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγος του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για την καλοκαιρινή εκπομπή που θα συμπαρουσιάσουν.

Η δημοσιογράφος είπε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη που είναι και ο παραγωγός της εκπομπής ωστόσο εκείνος της το έκλεισε λέγοντας πως θα την πάρει αργότερα τηλέφωνο πράγμα όμως που δεν έγινε.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, επανήλθε στο θέμα λέγοντας πως τελικά ο παρουσιαστής και παραγωγός επικοινώνησε μαζί της επιβεβαιώνοντας μάλιστα όλα όσα έχουν γραφτεί.

«Με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και μου είπε ότι όλα όσα ακούστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είναι αλήθεια. Υπήρξε ένας αιφνιδιασμός και μια στεναχώρια, μια ένταση με το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε ότι θα ηγείται του σχήματος. Ο Νίκος Κοκλώνης λέει ότι θα είναι τέσσερις ισάξιοι άνθρωποι αλλά, λόγω της εμπειρίας του Γρηγόρη Γκουντάρα, την οποία δε μπορεί να παραβλέψει, θα έχει τη σκαλέτα εκείνος, θα κατευθύνει την εκπομπή εκείνος» ανέφερε η δημοσιογράφος.