Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει τις απαιτήσεις της Pamela Anderson για να έρθει στην εκπομπή του

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει τις απαιτήσεις της Pamela Anderson για να έρθει στην εκπομπή του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο mr. Travel μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή του «It’s Show Time» στο OPEN και αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλεσμένος που του στοίχισε περισσότερο.

Συγκεκριμένα όταν Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε αν έχει ξοδέψει εξαψήφιο ποσό για καλεσμένο της εκπομπής, απάντησε: «Δεν ισχύει ότι δαπάνησα εγώ εξαψήφιο… Κάποιος άλλος; Ισχύει!».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είμαι περήφανος που έφερα την Caitlyn Jenner στην Ελλάδα. Δεν πήρε εξαψήφιο ποσό… Δεν παίρνουν λεφτά κατευθείαν. Είναι ο ατζέντης, η ομάδα που έρχεται, τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία, τα φαγητά… Ο,τι θέλουν».

Μάλιστα, ο Νίκος αναφέρθηκε και στην Pamela Anderson, η οποία φαίνεται να πήρε πολλά χρήματα για την εμφάνιση της,

«Να σας πω παρασκήνιο για την Pamela; Την περιμένω στο αεροδρόμιο και μου στέλνει μήνυμα “Θέλω να έρθεις να με πάρεις από το αεροδρόμιο με λίμο με αυτά τα χαρακτηριστικά -να είναι μαύρη να έχει νεράκια και βίγκαν πράγματα- να σε πάω στο στούντιο κι εγώ να πάω στο ξενοδοχείο να ηρεμήσω. Μετά θέλω μανικιούρ, πεντικιούρ και φαγητό μαζί”», είπε ο παρουσιαστής.

Ενώ αναφέρθηκε και στα ποσά, αναφέροντας: «Το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο, ήταν αυτό για την Pamela Anderson, για αυτό αν δεις την πρεμιέρα, λέω όλη την ώρα για τα προϊόντα της εκπομπής. Η Pamela, στοίχισε πολλά… εξαψήφιο ποσό».

«Η Caitlyn, πάρα πολύ λιγότερα, της είχαμε έναν κομμωτή, μία μακιγιέζ, είχε τα μασάζ την συνοδεία της, για την ίδια στην ουσία τίποτα», εξήγησε.