Ο Νίκος Βέρτης αποκλειστικά στο Gpop.gr! “Είμαι ερωτευμένος με οτι επιλέγω να κάνω στη ζωή μου”

Ο Νίκος Βέρτης αποκλειστικά στο Gpop.gr! "Είμαι ερωτευμένος με οτι επιλέγω να κάνω στη ζωή μου"

Στο YTON the music show βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, το Gpop.gr με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Βέρτη με την Heaven music του Ομίλου Antenna.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους στο φουαγιέ που βρίσκεται ακριβώς έξω από το καναρίνι του και συνομίλησε μαζί τους.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε αποκλειστικά στο Gpop.gr και τον Μάριο Κωνσταντόπουλο και αρκετά χαλαρός και ευδιάθετος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Θέλω να μας πείτε για το νέο κύκλο συμβολαίου που ξεκινάει με την Heaven. Ποια είναι τα συναισθήματα σας; Τι έχουμε να περιμένουμε από εσάς στον επόμενο καιρό που θα είστε στην εταιρεία;

Τα συναισθήματα είναι πολύ θετικά, καθώς είναι η δεύτερη συνεργασία, οπότε γνωρίζω πλέον με τι ανθρώπους και συνεργάτες έχω να κάνω και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατόν, έτσι με πολύ αγάπη που είμαστε στη μουσική βιομηχανία, που αυτό σημαίνει ότι παράγουμε ψυχαγωγία. Νομίζω με την Heaven στο πλευρό μου, θα δώσουμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον.

Νέο Cd με τον τίτλο «Ερωτευμένος», πόσο ερωτευμένος είναι ο Νίκος Βέρτης με την δουλειά του; Είχε περάσει από το μυαλό του να κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα εκτός από τραγουδιστής;

Θα μπορούσα να κάνω πάρα πολλά επαγγέλματα, είμαι ερωτευμένος με ότι επιλέγω να κάνω στη ζωή μου, η μουσική είναι κάτι που μου δόθηκε από μικρό παιδί και δεν θα πάψω ποτέ να είμαι ερωτευμένος μαζί της και γενικά ότι μου βγαίνει μπροστά μου και πρέπει να το κάνω σαν εργασία η δουλειά το ερωτεύομαι πρώτα για να το κάνω καλά.

Ο Νίκος Βέρτης με τον δημοσιογράφο του site μας Μάριο Κωνσταντόπουλο

Θα μας πείτε και για το Cd κάποια πράγματα;

Κυκλοφορεί με εννέα καινούργια τραγούδια, το “Ερωτευμένος” που έχετε ακούσει ήδη και το “Αν μ αγάπησες” που παίζει στα ραδιόφωνα. Νομίζω πως έχει μια όμορφη,καλή πολυμορφία μέσα, που ο κάθε ακροατής που θα το ακούσει το Cd, θα βρει τουλάχιστον ένα τραγούδι που τον εκφράζει, αφού πιάνει όλες τις γκάμες τις ψυχολογίας του ανθρώπου.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή βλέπουμε ένα γεμάτο YTON, εσείς πως βλέπετε την ανταπόκριση του κόσμου κάθε ΣΚ και πως πήρατε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα δικό σας χώρο από την αρχή;

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να δουλεύεις για το κόσμο που έρχεται και σε στηρίζει, προσπαθώντας με τον επιχειρηματία που συνεργαζόμαστε εδώ πέρα να κάνουμε ένα καινούργιο χώρο, νομίζω βάλαμε σαν στόχο λίγο πιο ρομαντικά να δώσουμε κάτι σε μία δύσκολη εποχή που η Ελλάδα έχει ανάγκη από το να διασκεδάσει και πλέον παράγουμε ψυχαγωγία, καθαρά ψυχαγωγία προσπαθούμε το κάθε πελάτη, το κάθε άνθρωπο που βρίσκεται στο YTON να τον κάνουμε να ξεχάσει αν έχει κάποια προβλήματα, να ξεχάσει αυτές τις δύο,τρείς,τέσσερις ώρες που θα έρθει να διασκεδάσει.

Τον ανταγωνισμό στην νυχτερινή Αθήνα τον φοβάστε;

Όχι, ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι υγιείς και είναι καλό να υπάρχει γιατί όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός γινόμαστε χειρότεροι, τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

  • Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η δισκογραφική εταιρία έδωσε στους παρευρισκόμενους τον καινούργιο δίσκο του Νίκου Βέρτη, όπου στην συνέχεια, ο ίδιος τους τα υπέγραψε με πολύ αγάπη και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ακόμα δόθηκε και ένα πεντανόστιμο μπισκότο με το όνομα του τραγουδιστή πάνω, όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί.