Ο Νίκος Βέρτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Heaven Music

Ο Νίκος Βέρτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Heaven Music

Ο Νίκος Βέρτης μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Heaven Music και είναι έτοιμος να συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, η Heaven Music, καλωσορίζει και πάλι στη μουσική της οικογένεια τον μεγάλο καλλιτέχνη ,που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική και συνεχίζει να δίνει στο κοινό του μόνο μεγάλες επιτυχίες.

Σπύρος Σταμούλης – Ceo Heaven Music και Νίκος Βέρτης

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο «Ερωτευμένος» ο Νίκος Βέρτης μας υπόσχεται ότι στο μέλλον μαζί με την Heaven Music θα μας ταξιδέψουν με επιτυχίες και τραγούδια που θα αγγίζουν τις καρδιές των ανθρώπων.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μας φιλοξένησε στο φουαγέ του ΥΤΟΝ, όπου εμφανίζεται και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Γρηγόρης Ραγκούσης – Digital Strategy Manager, Δόμνικα Σκρέτα – Διευθύντρια Marketing Antenna Music, Σπύρος Σταμούλης – Ceo Heaven Music, Νίκος Βέρτης, Ελπίδα Ναστούλη – Brand Manager Heaven Music & 314Reocrds, Ράνια Κωστάκης – Ραδιοφωνική Παραγωγός Ρυθμού 949, Γιώργος Κουτσούκος – Digital Operations Coordinator, Γιώργος Δέδες – PR Management Heaven Music