Ο νέος James Bond και η… θηλυκή του εκδοχή

Ο νέος James Bond και η… θηλυκή του εκδοχή

Είχαν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα για το νέο James Bond. Πριν 12 χρόνια ο Daniel Craig είχε υπογράψει να αναλάβει τα ηνία του ρόλου. Το 2015, μετά από 10 χρόνια και 4 ταινίες (Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Spectre), ο ηθοποιός είχε κουραστεί. Ειδικά μετά τα 8μηνα γυρίσματα για το Skyfall σε Μαρόκο, Μεξικό, Ρώμη και Αυστριακές Άλπεις, ο Craig είχε δηλώσει πως «θα προτιμούσε να του κοπεί το χέρι παρά να κάνει κι άλλη ταινία Bond».

Ο ηθοποιός από τη Βρετανία φαίνεται πως αστειευόταν καθώς άλλαξε γνώμη και είναι έτοιμος να υπογράψει για 5η ταινία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του W Magazine, οι παραγωγοί τον έπεισαν να επιστρέψει στα καθήκοντα του πράκτορα 007, όπως έγινε και με την Adele, που την έπεισαν να ξαναγράψει τραγούδι για τη νέα ταινία.

Το Bond 25, όπως ακούγετε ότι θα λέγεται η νέα ταινία πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα χρονιά, ενώ τα χρήματα που θα λάβει ο πρωταγωνιστής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν επιλέξει και μία θηλυκή εκδοχή του πράκτορα. Συγκεκριμένα, τα στελέχη της MGM έχουν ενθουσιαστεί με την ερμηνεία της Cara Delevingne στο «Valerian and The City of a Thousand Planets» και τη φαντάζονται ήδη ως την πρωταγωνίστρια, της επόμενης ταινίας τους.

Τα δημοσιεύματα μιλούν για έναν ρόλο, ο οποίος περιγράφεται ως «η θηλυκή εκδοχή του James Bond». Μια πηγή μέσα από το στούντιο είπε στη Mirror: «Η Cara περνά την καλύτερη εποχή της. Είχε μια απίστευτη πορεία στο modeling από νωρίς και το πέρασμά της στην υποκριτική είναι μέχρι στιγμής εκπληκτικό. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, της προσδίδουν πραγματικά ένα μοναδικό στυλ. Η MGM προτιμά να επιλέγει γυναίκες ηθοποιούς ακριβώς λίγο πριν γίνουν διάσημες και να τις ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι παραγωγοί μπορεί τελικά να της δώσουν ένα συμπρωταγωνιστικό ρόλο κατασκόπου δίπλα στον άντρα πρωταγωνιστή της ταινίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα την επισκιάζει!