Ο νέος Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο νέος Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 είχε σταματήσει εντελώς ξαφνικά προκαλώντας έκπληξη σε όσους ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφού η πολύχρονη επαγγελματική πορεία του στο χώρο θεωρείτε από όλους ως πετυχημένη.

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον Αντ1, ο Κώστας Τσολάκης είναι το πρόσωπο που παίρνει τη θέση της στον Όμιλο.

Το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού αναφέρει:

«Ο Kώστας Τσολάκης, ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη στον χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας στην Ελλάδα, αναλαμβάνει από την 9η Μαΐου 2016 καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Με σπουδές στο χώρο της Επικοινωνίας και των ΜΜΕ, ο Κώστας Τσολάκης έχει ήδη διαγράψει πολυετή και επιτυχημένη πορεία τόσο σε πολυεθνικές όσο και σε ελληνικές επιχειρήσεις. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει διαχειριστεί με επιτυχία ζητήματα που άπτονται όλου του φάσματος της Εταιρικής Επικοινωνίας. Από τη νέα του θέση και πλαισιωμένος από μια εξειδικευμένη ομάδα θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης της επικοινωνιακής στρατηγικής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ καλωσορίζει τον Κώστα Τσολάκη και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».