Ο νέος παίκτης του NOMADS… δεν είχε κάνει αίτηση για το παιχνίδι

Ο νέος παίκτης του NOMADS… δεν είχε κάνει αίτηση για το παιχνίδι

Μπορεί να είναι το νέο μέλος στην ομάδα της Φωτιάς στο NOMADS, ωστόσο, ο Λευτέρης Χατζηιωάννου δεν είχε κάνει αίτηση για να πάρει μέρος στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Ο Κύπριος γυμναστής, ο οποίος συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης, πριν την αναχώρησή του για το Palawan μίλησε στο Down Town  και έκανε αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκεί.

«Δεν είχα ιδέα για το NOMADS. Την περίοδο που γινόντουσαν οι ακροάσεις σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, βρισκόμουν στο γυμναστήριο όπου εργάζομαι ως personal trainer και pilates coach. Κάποια στιγμή, με πλησίασε ένα άτομο από την παραγωγή και με ρώτησε αν έκανα αίτηση στο παιχνίδι κι αν ήθελα να με δει η επιτροπή. Και κάπως έτσι έγινε η πρώτη επαφή», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να πάρει μέρος, απαντά: «με έλκυσε η ιδέα του άγνωστου και του ότι θέλω και μπορώ να μπω στο παιχνίδι. Μου αρέσει να βγαίνω εκτός της ζώνης ασφαλείας μου, γιατί εκεί είναι που ανακηρύσσεσαι νικητής της ζωής. Τώρα σε ό,τι αφορά το θέμα δημοσιότητα και χρήματα, όλα είναι καλοδεχούμενα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που απαρνείται τα λεφτά ή έστω την αναγνωρισιμότητα!».