Ο Μπο μιλά για τον άγνωστο γάμο του

Ο Μπο μιλά για τον άγνωστο γάμο του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπο στο Peoplegreece και τη Βένια Καραγιάννη μίλησε για τον γάμο του με την Έλενα Αρμάο, που το κοινό γνώρισε ως παίκτρια του 1ου Fame Story. Ένας γάμος που έγινε γνωστός στον πολύ κόσμο όταν ο ράπερ μπήκε στο Survivor και χάρη στη μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού όλοι άρχισαν να ασχολούνται με τις ζωές των πρωταγωνιστών του reality επιβίωσης.

Έχεις κάνει ήδη ένα γάμο. Τι γεύση σού άφησε;

Ήμουν πέντε χρόνια σε αυτή τη σχέση και από την αρχή ήταν σαν γάμος αλλά μετά τα τρία χρόνια το επισημοποιήσαμε για λόγους οικογένειας. Είχε καλές και κακές στιγμές. Συνειδητοποίησα ότι όταν κάτι έχει τελειώσει και δεν το παίρνεις χαμπάρι λες «το παλεύω» με ψέματα και ψευδαισθήσεις. Καλύτερα να παίρνουμε πιο γρήγορες αποφάσεις. Οι μέρες που φεύγουν δεν γυρίζουν πίσω. Τώρα θα ξανακανα ένα γάμο, όχι για την τελετή αλλά για την οικογένεια, να κάνω ένα παιδί να πάρει ζωή το σπίτι μου.

Ποιος φεύγει συνήθως πρώτος από μια σχέση;

Εγώ, αλλά δεν φεύγω εύκολα. Έχω υπομονή, το παλεύω, είναι και λίγο εγωιστικό, γιατί πιστεύω στον άνθρωπο και στην επιλογή μου και το εξαντλώ μέχρι εκεί που δεν πάει. Για να φύγω σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίοδος επιστροφής και το τελειώνω ό,τι και να μου πεις. Γενικά στις σχέσεις είμαι παραδοσιακός και πολλές φορές γίνομαι και δεδομένος για τον άλλον.