Ο Μουσικός 98,6 θυμάται τον Αντώνη Βαρδή

Ο Μουσικός 98,6 θυμάται τον Αντώνη Βαρδή

Ο Μουσικός 98,6 θυμάται τον Αντώνη Βαρδή με ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα…

Το νέο ραδιόφωνο της πόλης συνεχίζει στον αέρα του τα μοναδικά αφιερώματα σε μεγάλες φωνές και σε δημιουργούς που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική.

Αφιέρωμα στον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή

 Δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα με τα μεγαλύτερα τραγούδια και τις σημαντικότερες στιγμές του Αντώνη Βαρδή που ακόμη κι αν έφυγε από την ζωή, η υπογραφή του συνοδεύει τις μουσικές μας στιγμές καθημερινά.

Επιμέλεια – παρουσίαση : Νίκος Συρίγος

Οι στιγμές της ζωής του που καθόρισαν την πορεία του, η διαδρομή του στην μουσική σκηνή και ως συνθέτης, αλλά και ως ερμηνευτής αγαπημένων τραγουδιών και η ευαισθησία που αποπνέει κάθε δημιουργία του…

Οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή στον Μουσικό 98,6

Στο ακριβώς κάθε ώρας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου με το πρώτο μέρος, αλλά και το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου με το δεύτερο μέρος, οι ακροατές του Μουσικού 98,6 απολαμβάνουν επιλογές από τον μουσικό θησαυρό του Αντώνη Βαρδή.

Με την αφορμή του αφιερώματος αυτού, πραγματοποιείται και ένας ραδιοφωνικός διαγωνισμός για να φτάσει στα χέρια πέντε τυχερών ακροατών ένα συλλεκτικό δώρο:

Η HEAVEN MUSIC έχει διαθέσει στον Μουσικό 98,6 το album αυτό που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει όσο ακόμη ήταν εν ζωή ο Αντώνης Βαρδης και τελικά έφτασε στις προθήκες των δισκοπωλείων κάποιους μήνες μετά τον θάνατό του και περιέχει συνεργασίες του με τον Πασχάλη Τερζή, τον Πάνο Κατσιμίχα, την Πέγκυ Ζήνα, την Ευδοκία Καδη, αλλά και τον γιο του, Γιάννη Βαρδή. 

Τίτλος του album «Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές»

Τα αφιερωματικά Σαββατοκύριακα στον Μουσικό 98,6 συνεχίζονται… Μεγάλοι καλλιτέχνες με τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο και με στόχο πάντα να νιώθουμε όλοι μας πως ναι, η μουσική μας ενώνει.