Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη πήραν διαζύγιό μετά από 6 χρόνια

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη πήραν διαζύγιό μετά από 6 χρόνια

Χωρισμένοι και με τον νόμο είναι πλέον η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας “Secret” και της Σάσας Σταμάτη, το διαζύγιο μεταξύ του μόντελ και του αθλητή έπειτα από έξι χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μουρούτσος και Αναστασία Περράκη παντρεύτηκαν το 2010 στη Σαρωνίδα, στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κουμπάρους φίλους τους.

Ωστόσο ο γάμος αυτός έληξε άδοξα τρία χρόνια μετά έχοντας όμως αποφέρει και στους δυο το μεγαλύτερο δώρο, την κόρη τους Έλενα.

Τα τελευταία χρόνια και οι δυο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με την Αναστασία Περράκη να είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια με το γνωστό μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα, ενώ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ανακαλύπτει συνεχώς νέες πτυχές και ταλέντα που κρύβει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό πήρε το πτυχίο της ως make-up artist, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου.

Από την άλλη, δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη Μουρούτσο, μετά τον χωρισμό του από τη Λάουρα Νάργες, να διατηρεί σχέση με τη Μαρία Δελόγκα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης πριν από λίγο καιρό δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, εκδηλώνοντας την αγάπη του.

«Τίποτα στη ζωή δεν μας έρχεται τυχαία… Κάτι ήξερα που περίμενα…», έγραψε όλο νόημα, αναρτώντας παράλληλα μια κοινή φωτογραφία τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί.