Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου “καρφώνει” τον Θάνο Καληώρα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου “καρφώνει” τον Θάνο Καληώρα

Συνεχίζουν οι αποχωρήσεις από την παράσταση το Κλουβί με τις τρελές. Την αρχή έκανε η Βίκυ Κάβουρα, ακολούθησε ο Άρης Μακρής και ο Ίαν Στρατής, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι αποχώρησε και ο Θάνος Καληώρας.

Ο Μιχάλης Πλεμμένος από το Happy Day μίλησε με τον παραγωγό της παράστασης Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος σχολίασε όσα συνέβησαν. «Δεν άδειασε ποτέ το κλουβί. Απλά κάποιοι άνθρωποι που μπήκαν στη διαδικασία να διαβάσουν τον ρόλο για κάποιους λόγους, οικονομικούς ή επειδή τους φάνηκε μικρός ο ρόλος, θέλησαν να πούνε “δεν το κάνω”. Η αποχώρηση όμως που μας έχει σοκάρει όλους ήταν του Θάνου Καληώρα» δήλωσε αρχικά.

«Ήταν τόσο αιφνίδιο για εμένα αυτό γιατί μπήκα στη διαδικασία να τον παρακαλέσω να ηρεμήσει και να το συζητήσουμε. Ήταν εκτός ελέγχου. Είχε συσσωρευμένα πράγματα από το παρελθόν και εξερράγη τώρα πάνω μας, βάζοντας σε κίνδυνο όλη την ομάδα. Εκτός εαυτού είναι ο άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει. Μου είχαν πει άνθρωποι του χώρου ότι ο Θάνος έχει αποχωρήσει και από το Dancing και έχει θέματα» συμπλήρωσε.

«Όταν ήρθε να υπογράψει, μου έβαλε πρόσθετους όρους στο συμβόλαιο. Μου ζήτησε να είναι πρώτο όνομα στη μαρκίζα. Το ζήτησε μόνος του. Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Του το έκανα. Μου επέβαλλε μέχρι τελευταία στιγμή να αυξήσουμε τα χρήματά του. Το δέχτηκα» ανέφερε ακόμα, ενώ τόνισε: «Δεν δέχεται η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία ότι μοιράζεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Λάκη Γαβαλά».

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Πλατάκης μίλησε επίσης στην κάμερα λέγοντας: «Ο Θάνος Καληώρας αποχώρησε γιατί δεν τον πρόβαλαν τα κανάλια. Δεν αποδεχόταν ότι τα κανάλια πρόβαλαν περισσότερο τον Λάκη Γαβαλά».