Ο Μάρκος Σεφερλής το καλοκαίρι θα παει στο Survivor

Ο Μάρκος Σεφερλής το καλοκαίρι θα παει στο Survivor

Μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές σατιρικές παραστάσεις κάθε καλοκαίρι στο Δελφινάριο και φέτος η παράστασή του θα έχει έντονο άρωμα επικαιρότητας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ακόμα από τους επηρεασμένους της απόλυτης τάσης της χρονιάς, το Survivor! Ο ηθοποιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espesso και μίλησε για τα ερχόμενα σχέδια του.

Ο τίτλος της νέας του παράστασης θα είναι… «Αλλος για Survivor;»! Ο Μάρκος μίλησε για το νέο του αυτό εγχείρημα τονίζοντας: «Στους Έλληνες της κρίσης αρέσει να ταυτίζονται με μια ομάδα, με έναν παίκτη που θα κερδίσει ακόμη και ένα πιάτο φαγητό. Οι Ελληνες τηλεθεατές μέσα από τα talent shows αλλά και από το “Survivor” ζουν το “παραμύθι” τους, ότι θα κερδίσουν το έπαθλο, το βραβείο. Οποιος πει ότι αυτό το τηλεοπτικό προϊόν δεν έχει επιτυχία είναι εμπαθής».

Παράλληλα με τα θεατρικά σχέδιά του ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη μικρή οθόνη λέγοντα: «Ήδη μιλάω με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι για τη δημιουργία μιας εκπομπής με σκετς και με βάση την επιθεώρηση. Μακάρι να γίνει, γιατί τα οικονομικά των σταθμών είναι δύσκολα. Ωστόσο, οι μαγνητοσκοπημένες επιθεωρήσεις μου και οι κωμικές θεατρικές παραστάσεις μου, τις οποίες προβάλλουν τα κανάλια, έχουν κάνει τις διοικήσεις των σταθμών να ψάχνουν μια φόρμουλα συνεργασίας μαζί μου».