Ο Μάνος Παπαγιάννης απαντάει για το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου

Ο Μάνος Παπαγιάννης απαντάει για το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου

Μέσω της δικηγόρου του τοποθετήθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο μετά το τέλος της παράστασης, προκαλώντας σοκ και ποικίλα σχόλια.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα, η δικηγόρος Ελένη Τσαμολιά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, τονίζοντας πως ο πελάτης της δεν έπιασε από τον λαιμό την συνάδελφό του και δεν χειροδίκησε, όπως εκείνη υποστηρίζει, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο ίδιος δεν έκανε κάποια δήλωση για το συμβάν.

«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια», ανέφερε η δικηγόρος και συνέχισε: «όντως απώθησε την κα. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει».

Σχολιάζοντας το ότι ο πελάτης της δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση, εξήγησε ότι «δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.