Ο λόρδος που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Aniston | Μας συστήνει το πιο γλυκό νέο μέλος της οικογένειας της

Ο λόρδος που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Aniston | Μας συστήνει το πιο γλυκό νέο μέλος της οικογένειας της

Για χρόνια ήταν αρνητική, αλλά τελικά το πήρε απόφαση και πλέων η Jennifer Aniston, ανήκει και επίσημα στον κόσμο των social media!

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της τον περασμένο Οκτώβριο, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram, η Jennifer έδωσε το στίγμα της ότι δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά, εκτός και αν έχει να στείλει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Η Aniston είναι γνωστό ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σκυλάκια και τις τελευταίες ημέρες έχει νέο μέλος στην οικογένεια, αφού μόλις υιοθέτηση από καταφύγιο ζώων ένα γλυκύτατο λευκό κουτάβι και θέλησε να τον συστήσει στους followers της.

«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που παρέχεται στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε στη λεζάντα της η Jennifer Aniston, ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Τσέστερφιλντ, κοιμήθηκε με το κόκκαλο στο στόμα; Νομίζω ναι…».

Στο βίντεο που έχει ξεπεράσει τα 6,7 εκατ. προβολές, ο Λόρδος Τσέστερφιλντ κοιμάται εξαντλημένος από το παιχνίδι στον καναπέ της ηθοποιού με την λιχουδιά του στο στόμα…

Η Aniston πέρα από τον Λόρδο έχει άλλα δύο σκυλάκια, τη Σόφι, ένα πιτμπουλ και τον και τον Clyde. Ενώ ηθοποιός πέρυσι έχασε έναν άλλο αγαπημένο της σκύλο την Ντόλι, ένα γερμανικό ποιμενικό, μια απώλεια που είχε στοιχίσει ιδιαίτερα στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux.

Το ζευγάρι είχε μαζί 4 σκυλιά, και όταν χώρισαν αποφάσισαν για την επιμέλειά τους.