Ο λόγος της συζύγου του George Clooney που τον έκανε να δακρύσει δημόσια

Ο λόγος της συζύγου του George Clooney που τον έκανε να δακρύσει δημόσια

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή για τον George Clooney που το βράδυ της Πέμπτης έλαβε βραβείο για την συνολική προσφορά του AFI Life Achiecement Award Tribute, στο Dolby Theatre του Los Angeles. Η βραδιά είχε λαμπερούς καλεσμένους και μοναδικές συγκινήσεις για τον ηθοποιό και όσους παρευρέθηκαν.

Ανάμεσα σε άλλους, λόγο εξέδωσε και η σύζυγός του, Amal. Κατά τη διάρκεια του αναφέρθηκε στους ιπποτικούς τρόπους, τη γενναιοδωρία, τη μάχη για δικαιοσύνη, το χιούμορ του συζύγου της αλλά εξέφρασε και τον θαυμασμό για τον αγαπημένο της:

«Παρά η ταπεινότητα του George για όσα γιορτάζουμε απόψε προς τιμήν του, πιστεύω πως το εντυπωσιακό ταλέντο και χαρακτήρας που τον έφτασαν εδώ, είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν εξίσου καλό σύζυγο και πατέρα», είπε η Amal και εν συνεχεία μνημόνευσε τη γνωριμία τους.

«Γνώρισα τον George όταν ήμουν 35 και ξεκίνησα να εγκαταλείπω την ιδέα πως θα μείνω γεροντοκόρη. Εν συνεχεία είπα στον εαυτό μου πως ότι κι αν συμβεί ποτέ ξανά δεν θα θέλω να είμαι με κανέναν άλλο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν ήμασταν χωριστά και μου έλεγαν πως είχα ένα χαζό χαμόγελο κάθε φορά που διάβαζα τα sms του ή τα μηνύματα που έκρυβε στις τσάντες μου. Πέντε χρόνια αργότερα τίποτα από αυτά δεν έχει αλλάξει. Είναι ο άνθρωπος που έχει τον πλήρη θαυμασμό μου και επίσης αυτός που με κάνει να χαμογελώ και να λιώνω κάθε φορά», σημείωσε και ο George ξεκίνησε να δακρύζει!

Φρόντισε δε να συμπληρώσει συγκινώντας: «Αγάπη μου, δίπλα σου βρήκα τη μεγάλη αγάπη που πάντα ήλπιζα να υπάρχει. Το να σε βλέπω με τα παιδιά μας, Ella και Alexander, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής μου».