Ο λόγος που o Alpha δεν έπαιξε τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη και η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο λόγος που o Alpha δεν έπαιξε τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη και η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση, έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Η Ελένη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που ήρθαν να καλύψουν την εκδήλωση, όμως η κάμερα του Alpha δεν ήταν εκεί.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” έγινε γνωστό πως στην εκδήλωση υπήρχε κάμερα του Alpha, ωστόσο είχαν δοθεί σαφείς οδηγίες να μην παραστεί στις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν ήταν προσωπική απόφαση κάποιας εκπομπής, ήταν απόφαση και εντολή τους σταθμού και μάλιστα η απόφαση αυτή ελήφθη και κοινοποιήθηκε στις εκπομπές δυο ημέρες πριν. Το Happy Day πήρε άδεια να στείλει κάμερα στην εκδήλωση, αλλά όχι για τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Η κάμερα της εκπομπής πήγε στην εκδήλωση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντέδρασε σε αυτό και προσπάθησε μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης να αλλάξει γνώμη στα στελέχη του Alpha. Σε καμία εκπομπή του Alpha δεν έπαιξαν δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Αυτό που λένε από τον Alpha, είναι πως δεν δόθηκε ποτέ εντολή να μην καλυφθεί γενικώς η εκδήλωση, αλλά δόθηκαν σαφείς οδηγίες. Οπότε καταλαβαίνετε» είπε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου.