Ο λόγος που ο Φώτης Φιλιππόπουλος έκλεισε το λογαριασμό του στο Instagram

Ο λόγος που ο Φώτης Φιλιππόπουλος έκλεισε το λογαριασμό του στο Instagram

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το Nomads και την ομάδα της Ζούγκλας και λίγο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου ζει με την οικογένεια του μίλησε στο περιοδικό People και την Νάνσυ Παραδεισάνου για όλα.

Τι συνέβη με το λογαριασμό σου στο Instaram; Τον έκλεισες;

Μα, δεν έχω ενεργό λογαριασμό στο Instagram! Άνοιξα δύο μέρες πριν μπω στο παιχνίδι, για να κατοχυρώσω το όνομά μου κι έβαλα απλά τη φωτογραφία μου. Δεν έκλεισα κανένα λογαριασμό, γιατί πολύ απλά δεν έχω ανεβάσει τίποτα ακόμα, είναι σαν ανενεργός. Όταν άνοιξα το κινητό μου βγαίνοντας από το παιχνίδι, γινόταν χαμός από μηνύματα γνωστών και αγνώστων. Κυρίως στο Facebook, με το οποίο ασχολούμαι πολύ λίγο. Περισσότερο δραστηριοποιούμαι στο LinkedIn για επαγγελματικούς λόγους.

Με ποιους θέλεις να κάνεις παρέα όταν γυρίσουν όλοι στην Ελλάδα;

Με πολλούς. Ενδεικτικά αναφέρω τον Νίκο Αναδιώτη, τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Μάνο Πίντζη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που κατάλαβα πως είναι καλά παιδιά. Επίσης ξεχώρισα τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τη Βασιλική Μιλλούση και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Αισθάνθηκα ωραία που γνώρισα τόσο σημαντικούς ανθρώπους.

Υπάρχει κόντρα μεταξύ Αλεξάνδρου και Μαυρίδη;

Δεν έχω ιδέα γι’ αυτό. Δεν μας άφηναν να έχουμε επικοινωνία με τις άλλες ομάδες. Ακόμα και στην τουαλέτα πηγαίναμε με συνοδεία. Λέγαμε μόνο μια «καλημέρα» και όσο βλεπόμασταν στα αγωνίσματα.

Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα πήγαινες στο παιχνίδι;

Είναι μια εμπειρία που μου έδωσε πολλά. Δεν κρατάω καμία κακία στα παιδιά της ομάδας μου. Τους εύχομαι να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται και να πετύχουν όλα όσα θέλουν.