Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει τα σχέδιά του για τον επόμενο χρόνο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει τα σχέδιά του για τον επόμενο χρόνο

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα σχέδια του για την επόμενη χρονιά. Ενώ απάντησε και στην ερώτηση για το πόσο reality θεωρεί το παιχνίδι μαγειρικής.

«Η κουζίνα είναι πάντα ένας μικρόκοσμος με διαφορετικούς χαρακτήρες. Αν με προσέβαλλε η εκπομπή δεν θα ήμουν εκεί. Και οι τρεις ξέρουμε ότι είναι τηλεοπτικό προϊόν. Η τηλεόραση σε σχέση με το φαγητό προσφέρει τις ιδέες.

Γι’ αυτό και χαίρομαι όταν ο άλλος μου στέλνει φωτογραφία, παιδιά που μαγειρεύουν στο σπίτι ή ο άλλος που θέλει να μαγειρέψει για το κορίτσι του και πήρε ιδέες από εμάς. Θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να βγει κάτι καλό, ανάλογα με τη δική μας διαχείριση», απάντησε για το Masterchef.

Όσο για τα σχέδιά του τον επόμενο χρόνο, ο σεφ είπε:

«Ξέρω σίγουρα τι θέλω να κάνω σε ένα χρόνο. Θέλω να έχω ένα μαγαζί έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου. Με μια τεράστια μπάρα και όλοι οι συνεργάτες που έχω και αγαπιόμαστε, να είμαστε πίσω και να μαγειρεύουμε σε ανοιχτή κουζίνα, να λέμε αστεία με τον κόσμο και να περνάμε καλά όλοι μαζί.

Δεν το λέω γραφικά, το λέω πραγματικά. Είναι μια επιθυμία από το απρόσωπο της κλειστής κουζίνας. Να υπάρχει αυτή η ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Να περνάμε καλά. Και από μουσική θα παίζουμε ό,τι μας έρθει και που ξέρεις μπορεί να βάζει μουσική και ο σεφ».