Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως δεν ήθελε τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως δεν ήθελε τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στην αρχή δεν ήθελε να “ντυθεί” τον ρόλο του δούκα στη σειρά του ΑΝΤ1.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ με την αποδοχή που έχει η σειρά και την αγαπάει ο κόσμος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Στην αρχή θα ήθελα έναν ίσως λίγο καλύτερο χαρακτήρα αλλά έτσι είναι τα πράγματα γιατί οι ρόλοι είναι καλοί ή κακοί. Αν είχατε τη δυνατότητα να επιλέξω, θα προτιμούσα κάποιον άλλο χαρακτήρα. Φυσικά, όμως, διαβάζοντας τον ρόλο κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο και εξαιρετικό ρόλο» ομολόγησε ο πρωταγωνιστής.

«Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορείς να παίξεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή αν αρνηθείς τον Δούκα» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Η προσδοκία για την επιτυχία υπήρχε. Ένα ένα τα στοιχεία που έμπαιναν, τα ονόματα των συνεργατών, το σενάριο και οι σκηνοθέτες έδειχναν ότι θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό».

Όσον αφορά στη συνέχεια και τα επόμενα επεισόδια για τις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε: «Οι ανατροπές είναι πολλές, τα επεισόδια πολλά, οι ιστορίες τρέχουν και όλα είναι σε εξέλιξη. Τίποτα δεν μένει σταθερό».

Επίσης, ο ηθοποιός μας ξάφνιασε λέγοντας πως τα παιδιά του δεν παρακολουθούν το σίριαλ: «Είναι αργά η σειρά για τα παιδιά μου, την επομένη έχουν σχολείο και πρέπει να κοιμούνται».