Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει γιατί τα παιδιά του δεν βλέπουν τις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει γιατί τα παιδιά του δεν βλέπουν τις Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε συνέντευξή στο ένθετο Page 2.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που τα παιδιά του δεν βλέπουν Άγριες Μέλισσες.

Λεωνίδα, τι σου λένε τα παιδιά σου όταν σε βλέπουν στις «Μέλισσες»;

Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει στις «Μέλισσες» και γενικότερα δεν μου αρέσει να με βλέπουν, γιατί δεν θέλω να έχω την αίσθηση ότι ο πατέρας τους κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά. Και την αναγνωρισιμότητα που μπορεί να προσφέρει το επάγγελμά μου προσπαθώ να την υποβαθμίσω. Ακόμα και τις μεταγλωττίσεις που έκανα σε παιδικές ταινίες, ενώ τις έχουν δει άπειρες φορές, δεν ήξεραν ότι αυτή είναι η φωνή του μπαμπά.

Είσαι αυστηρός μπαμπάς;

Έχω μια φίλη, η οποία κάποια στιγμή μου είχε πει «για εσένα θα είναι εύκολο να επιβληθείς στα παιδιά σου, γιατί μια φωνή να βάλεις θα στέκονται σούζα». Σε πληροφορώ ότι δεν έχω υψώσει ποτέ τον τόνο της φωνής μου στα παιδιά μου. Είναι κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.

Με τη γυναίκα σου είστε μαζί 18 χρόνια.

Ναι. Γνωριστήκαμε το 2001 στη Μάλα, όπου εγώ ήμουν στο καστ και εκείνη έπαιζε βιόλα. Είμαστε μαζί 18 χρόνια, εκ των οποίων τα 15 παντρεμένοι.

Ποια είναι η συνταγή για να έχει ένας γάμος διάρκεια;

Δεν είμαι καλός στα μαγειρέματα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να υπάρχουν σεβασμός και αγάπη. Και όχι στα λόγια, αλλά έμπρακτα. Ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μην το αφήνεις στο υπόγειο να μουχλιάζει, αλλά να το ανεβάζεις στη ταράτσα για να το βλέπει ο ήλιος και να το λύνεις.