Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για το έμφραγμα που έπαθε πάνω στη σκηνή

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για το έμφραγμα που έπαθε πάνω στη σκηνή

Καλεσμένος στην εκπομπή που κάνει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη πάνω στη σκηνή του θεάτρου- λόγω των πολύ υψηλών τιμών χοληστερίνης που είχε για χρόνια.

«Ήξερα πως ο πατέρας μου είχε υψηλή χοληστερίνη και τριγλυκερίδια. Εγώ είχα 250-300 χοληστερίνη. Μου έλεγε ο γιατρός ότι πρέπει να προσέχω, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που έχει συμπτώματα, κάνεις πως δεν το ακούς», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος στο καρδιακό επεισόδιο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ο Κώστας Κόκλας ανέφερε:

«Ήμουν τυχερός που μου συνέβη το περιστατικό καρδιάς στο θέατρο και όχι στον ύπνο μου. Ήμουν με τους συναδέλφους μου στο θίασο όταν έγινε το περιστατικό: άλλη με ξεμάτιαζε, άλλη με πείραζε για το τι έφαγα… Δεν καταλαβαίνεις αμέσως τι συμβαίνει, ούτε είναι κοινά τα συμπτώματα με άλλους. Εγώ ένιωσα σαν να έχω πάθει ψύξη. Είχα έλλειψη διάθεσης να ανέβω στη σκηνή, μετά ένιωσα δύσπνοια και αργότερα είχα επίμονο πόνο στο στέρνο. Ήταν τόσο δυνατός που κατάλαβα πως κάτι μου συμβαίνει».

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αν έχω αλλάξει διατροφή λόγω περιστατικού ή λόγω ηλικίας. Έτρωγα μπέργκερ, σουβλάκια, πλέον μου αρέσουν άλλες γεύσεις. Κατάφερα να ρίξω τη χοληστερίνη με τα φάρμακα», εξήγησε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω κόψει εντελώς το κάπνισμα, δεν το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που καπνίζω».