Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του GNTM

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο του GNTM

Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας είδαμε 14 μοντέλα να συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρό τους και να βάζουν τα δυνατά τους, ώστε ένας από αυτούς να είναι το νέο Top Model της Ελλάδας.

Ωστόσο, τα επίδοξα μοντέλα για ακόμη μια φορά πραγματοποίησαν μια δοκιμασία αποχώρησης.

Στη δοκιμασία αποχώρησης οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αποδείξουν πόσο ικανοί είναι να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο, ιδίως όταν πρέπει να περάσουν κυριολεκτικά, μέσα από αυτό.

Στα πλαίσια καμπάνιας για φυτικά ροφήματα, τα επίδοξα top models φωτογραφηθήκαν σε κίνηση από τον Πάνο Γεωργίου, καθώς υπερπηδούν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια πήγαν στο πλατό, στάθηκαν απέναντι από τους κριτές και άκουσαν τα σχόλια τους.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι παραπάτησε κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει χωρίς λήψη μπροστά στους κριτές και έτσι ήταν αυτός που αποχώρησε από το GNTM, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει κατευθείαν την αποχώρηση του, αμέσως μετά τις δύο καλύτερες φωτογραφίες.