Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη για τον χαρακτηρισμό “Ελαφριά εκπομπή”

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη για τον χαρακτηρισμό “Ελαφριά εκπομπή”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ηθοποιός με την παρουσία του στο πλατό θέλησε να λύσει την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Αύγουστο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέντευξη του στο Down Town, είχε δηλώσει:

«Πάντα υπάρχει στη ζωή η ασημαντότητα, και είναι ωραία. Και εγώ είμαι άνθρωπος πολύ ελαφρύς στην κανονική μου ζωή, με πολλή διάθεση για γέλιο, για χαρά, για ελαφρότητα, αλλά με ένα όριο. Ακόμα και στη Μενεγάκη, που πάντα πάω στην αρχή της σεζόν και είναι μια “ελαφριά” εκπομπή, η συζήτηση που προσπαθώ να κάνω είναι σχετικά σοβαρή».

Η συνέντευξη τους έγινε σε καλό κλίμα αλλά υπήρχε μια σχετική αμηχανία και ο ηθοποιός έκανε την έκπληξη, λέγοντας:

«Έμεινα εδώ για τον εξής λόγο. Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι σε συνέντευξή μου, τύπου: ακόμα και στην Ελένη Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα. Αισθάνθηκα, λοιπόν, την ανάγκη να κάνω μια διευκρίνιση για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.

Αυτό που εννοώ και ισχύει, γι’ αυτό είμαι εδώ κάθε χρόνο σε σένα με μεγάλη χαρά, είναι ότι σε ένα πλαίσιο ελαφρύ και ψυχαγωγικό, ευχάριστο, σε μια ωραία μεσημεριανή “ελαφριά” εκπομπή, ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να πω σοβαρά και ενδιαφέροντα πράγματα που ο συνομιλητής μου, εσύ, θέλει πολύ να τα ακούσει και να πει και ο ίδιος, με έναν πολύ ελαφρύ τρόπο.

Είναι χαρά μου να έρχομαι εδώ πέρα και να συζητάμε ωραία, ενδιαφέροντα, σοβαρά πράγματα με ελαφρύ τρόπο. Αυτό όφειλα να το εξηγήσω και είναι πάντα πολύ μεγάλη μου χαρά να μιλάμε, γιατί πάντα αισθάνομαι εδώ όταν έρχομαι ότι συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν περιεχόμενο και βάθος, αλλά δεν είναι με βαρύγδουπο τρόπο, δεν είναι με σοβαροφανή τρόπο και με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Και σου στέλνω φιλιά από μακριά».