Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι και το κρύβουν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι και το κρύβουν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήρθαν πολύ κοντά μετά το τέλος του Survivor και σχεδόν όλες οι εξόδους τους είναι κοινές. Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν να γράφονται και τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Παρόλο που αποφεύγουν να αναφερθούν σε αυτό, στην εφημερίδα Real News μετά από ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου αποκαλύπτεται πως είναι ζευγάρι και το… κρύβουν!

Ο personal trainer μιλώντας στην Real: «Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι». Ωστόσο, άτομο από το περιβάλλον της Ευρυδίκης, δηλώνει: «Έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό».

Η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στην Σαντορίνη, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες που ήδη υπήρχαν: «Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη», αποκαλύπτει η ίδια πηγή.