Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει “Λιώμα” με νέο single και video clip

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει "Λιώμα" με νέο single και video clip

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του στο Fantasia, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του επιστρέφει με ένα άκρως ξεσηκωτικό τραγούδι, οι στίχοι του οποίου θα γίνουν το μότο μας όλο το καλοκαιρι.

Τη μουσική και τους στίχους συνυπογράφει ο Κωνσταντίνος μαζί με τονΛευτέρη Κιντάτο, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Μπρακούλια, επιμελήθηκαν την ενορχήστρωση και την παραγωγή.

Το Λιώμα, που κυκλοφορεί τις Panik Platinum και Argy Productions, συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video, το οποίο σκηνοθέτησε ο πολυβραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, στήνοντας ένα urban καλοκαιρινό party, όπου όλοι διασκεδάζουν μέχρι το πρωί και μας κάνουν… Λιώμα!

Σε μόλις 12 ώρες το νέο music video #LIWMA κατακτά την κορυφή των YouTube Trends και σκαρφαλώνει σε όλα τα ψηφιακά charts! Ακόμη ένα καλοκαίρι…ακόμα ένα #summerhit από τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:
http://smarturl.it/Argiros_Liwma

Η παραγωγή του τραγουδιού (ηχογράφηση, mixing, mastering) έγινε με το πρωτοποριακό σύστημα “UNISOUND® Advanced Mixing System” για πρώτη φορά παγκοσμίως σε αποκλειστικότητα.