Ο κωμικοτραγικός διάλογος του Μάρκου Λεζέ με τον Κώστα Τσάκωνα όταν τα sites τους «πέθαναν»

Ο κωμικοτραγικός διάλογος του Μάρκου Λεζέ με τον Κώστα Τσάκωνα όταν τα sites τους «πέθαναν»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You Weekly, ο ηθοποιός Μάρκος Λεζές, ανακάλεσε στη μνήμη του τον κωμικοτραγικό διάλογο που είχε με τον Κώστα Τσάκωνα όταν τα sites έγραφαν ότι πέθαναν χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο.

Πριν από δύο χρόνια σάς είχαν πεθάνει. Πώς το μάθατε;

«Και μένα και τον Τσάκωνα. Με πήρε τηλέφωνο ο συγχωρεμένος ο Κώστας και μου είπε: «Ρε, μου λένε ότι έχεις πεθάνει κι εσύ ζεις;». Μετά μαθαίνω ότι πέθανε ο Κώστας και τον παίρνω τηλέφωνο: «Ρε, πέθανες κι εσύ; Ναι, μου λέει». «Δηλαδή είμαστε αποθαμένοι; Ναι, δυστυχώς του λέω. Δηλαδή και οι δύο μιλάμε από τον παράδεισο;» με ρωτάει. «Καλά έχω σήμα καμπάνα, του λέω». Είναι μερικοί άνθρωποι που φοβούνται τον θάνατο. Αν όμως είσαι έξω καρδιά τι να φοβηθείς; Ο θάνατος είναι ακριβώς όπως μια πόρτα. Με την πόρτα που γεννιέσαι, αυτήν κλείνεις και πας σε μια άλλη κατάσταση».

Εσείς το διακωμωδήσατε, οι συγγενείς σας, όμως πώς αντέδρασαν όταν έγραψαν ότι πεθάνατε;

«Έγραφαν ότι με βρήκε η σύζυγος μου στο κρεβάτι με έμφραγμα του μυοκαρδίου. Κάποιοι φίλοι μου έκλαιγαν, κάποιοι άλλοι έπαιρναν τηλέφωνο και δεν μιλούσαν μόλις το σήκωνα εγώ. Είναι ωραία πράγματα αυτά; Μακάβρια!»