Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τη μικρή Αέλια

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τη μικρή Αέλια

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο Πρω1νό και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων την περιπέτεια υγείας που είχε η κορούλα του, Αέλια.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα είχε ανεβάσει φωτογραφία με ιατρική μάσκα και ευχόταν να πάνε όλα καλά. Τότε όλοι είχαν υποθέσει πως η μικρή Αέλια θα είχε κάποια ίωση καθώς η παρουσιάστρια είχε γράψει στο Instagram: «Mood of the day: δεν πρέπει να κολλήσω, δεν πρέπει να κολλήσω, δεν πρέπει να κολλήσω…!!!! Με τίποτα!!!! Περαστικά γρήγορα σ´ όσους είστε αρρωστούληδες!!!!!! Να πάνε όλα καλά!!!!».

Τελικά η περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη τους, ήταν πιο σοβαρή από ότι πολλοί περίμεναν. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της: «Πρόσφατα με τον Κρατερό ζήσαμε μερικές ημέρες με την Αέλια στο νοσοκομείο γιατί το παιδάκι αρρώστησε ξαφνικά και έπαθε κάτι το οποίο ήταν… εγώ δε το είχα ξανακούσει. Τελοσπάντων όλα πήγαν μια χαρά. Ήταν όμως ένα σοκ τόσο πολύ μεγάλο που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Έπαθε επιπλοκή μίας ίωσης. Και έπαθε ένα πράγμα που επί της ουσίας για να σου το πω διαλύονταν οι μυς της. Εκεί έμαθα ότι το έχουν πάθει κι άλλοι άνθρωποι. Εγώ ήταν ή πρώτη φορά που άκουγα κάτι τέτοιο».

Κρατερός Κατσούλης εξομολογήθηκε για την κόρη τους, που τον παρακολουθούσε από τα παρασκήνια: «Έπαθε μυοσίτιδα. Είναι κάτι που παθαίνουν πολλά παιδάκια. Είναι κάτι σαν παρενέργεια, σαν αντίκτυπο μιας ίωσης. Πέρασε Η1Ν1. Ο παιδικός σταθμός της Αέλιας για δύο μέρες έπαψε να λειτουργεί»