Ο Κρατερός Κατσούλης απαντάει στον Πάνο Μουζουράκη για το εξώδικο

Ο Κρατερός Κατσούλης απαντάει στον Πάνο Μουζουράκη για το εξώδικο

Την Παρασκευή (10/11) ο Πάνος Μουζουράκης μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook γνωστοποίησε την εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία που έστειλε προς όλα τα ΜΜΕ.

Αφορμή του εξώδικου, στάθηκε το γεγονός στην εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου, που χαμήλωσαν την ένταση σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στις τηλεοπτικές κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως τονίζει ο ίδιος, να αλλάξει το νόημα των δηλώσεων του.

Λίγες ώρες μετά το εξώδικο, ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής του Star με την σύζυγο του, Κατερίνα Καραβάτου πήρε θέση σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή για το εξώδικο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την αλήθεια.

“Αγαπημένε μου να επισημάνεις παρακαλώ προς αποφυγή νέου κύκλου παρεξηγήσεων ότι : εμείς χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε Διατίμηση, και ότι επίσης κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, σου στείλαμε το αρχικό βίντεο όπου αποκαταστάθηκε και η αλήθεια για τις δηλώσεις σου. Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι , φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπή μας!!!! Σε ευχαριστώ σε φιλώ”, έγραψε ο ηθοποιος.