Ο Κρατερός Κατσούλης αντιδρά για το εξώφυλλο του Down Town

Ο Κρατερός Κατσούλης αντιδρά για το εξώφυλλο του Down Town

Μετά την Τάνια Τσανακλίδου και ο Κρατερός Κατσούλης δηλώνει πως δεν εγκρίνει το εξώφυλλο του DownTown με τίτλο “Είμαστε όλοι πρόσφυγες” και τους διάσημους πρωταγωνιστές που ειναι ντυμένοι με σωσίβια και θερμικές κουβέρτες.

Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κυκλοφορία του περιοδικού DownTown, με τους διάσημους στο εξώφυλλο να ποζάρουν ως “πρόσφυγες” με τον ανάλογο “εξοπλισμό” και ύφος, ακόμη ένας από τους πρωταγωνιστές του δηλώνει, πως δεν θέλει να έχει σχέση με αυτό το αποτέλεσμα.

Σε ποστ του στο Twitter, ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης έγραψε, ότι πριν από έναν μήνα, ζητήθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να συμμετάσχουν σε μία φωτογράφιση, για ένα τεύχος αφιερωμένο στους μετανάστες και τους αγρότες.

“Δεχτήκαμε, όπως όλοι έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο, όταν υπάρχει ανάγκη και μας ζητείται”, γράφει τονίζοντας πως “δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα”.

“Με πολλή χαρά θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, όποτε χρειαστεί, σ’όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο”, προσθέτει.

Το εξώφυλλο που προκάλεσε αντιδράσεις

Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί από τους διάσημους που ποζάρουν, φορώντας άλλος μαντήλι στο κεφάλι, άλλος σωσίβιο, άλλος θερμική κουβέρτα, σε μία κατά κοινή ομολογία αποτυχημένη προσπάθεια, να ευαισθητοποιήσουν για το προσφυγικό.