Ο καυγάς της Ρασέλ και του Παναγιώτη στην πρώτη τους συνάντηση μετά την αποχώρησή τους

Ο καυγάς της Ρασέλ και του Παναγιώτη στην πρώτη τους συνάντηση μετά την αποχώρησή τους

Στο νέο επεισόδιο του GNTM, τέσσερις παίκτες από αυτούς που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν στο σπίτι και άλλαξαν τα δεδομένα,

Η Παρασκευή, ο Εμμάνουελ, ο Ηρακλής και η Ξένια πήραν την δεύτερη ευκαιρία για να δώσουν τη δική τους μάχη και να προσπαθήσουν να φτάσουν και μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας του star.

Αφού έγινε η επιλογή, όλοι οι παίκτες μετά συζήτησαν το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ένας καυγάς επικράτησε στο πλατό ανάμεσα στην Ρασέλ και τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν με τα σχόλια που έκανε ο Παναγιώτης για την πρώην συμπαίκτριά του.

«Αφού δεν μπήκε η Ρασέλ είμαι κομπλέ. Εμένα με ένοιαζε να μην μπει η Ρασέλ μέσα, αν και ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την διαλέξουν», είπε χορεύοντας.

Στη συνέχεια η Ρασέλ είπε: «Το όνειρό μου είναι να πιώ καφέ με την Αντωνόπουλο», με τον Παναγιώτη να απαντάει: «Παιδιά τώρα δεν ξέρω αν μπήκε η Ρασέλ, την έδιωξα από το παιχνίδι, τελείωσε».

Μάλιστα, ο διάλογος συνεχίστηκε με την Ρασέλ να του λέει με έντονο ύφος: «Αυτό δεν είναι πια αντιπάθεια, είναι εμμονή. Γουστάρω την Ρασέλ και ντρέπομαι να το πω παραδεχτώ. Δεν ασχολούμαι με λίγους ανθρώπους σαν και εσένα μωρό μου», με τον Παναγιώτη να απαντάει: «Νομίζω ότι είδε όλος ο κόσμος ποιος είναι λίγος».