Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη θα παντρευτούν στα Χανιά

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη θα παντρευτούν στα Χανιά

Αυτό το ζευγάρι σίγουρα θέλει να τα κάνει όλα διαφορετικά και όλα πρωτότυπα. Ο λόγος για τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη που μετά το γάμο στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη (το χειμώνα του 2014), ετοιμάζονται το καλοκαίρι για μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά

Ο γάμος τους θα γίνει στις 31 Ιουλίου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά και θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι στο κτήμα Κανατάκη.

Το ζευγάρι που αγαπά τις ανατροπές, παραμένει παραδοσιακό σε αυτό το κομμάτι και θέλει πολύ να κάνει ένα γάμο στο όμορφο νησί με ρακές και μουσική για τους φίλους του.

Ωστόσο, αυτός ο γάμος θα έχει σίγουρα πολλές εκπλήξεις… που ξεκινούν από το προσκλητήριο.

Το ζευγάρι δεν θέλησε να μοιράσει συμβατικές προσκλήσεις με τις λεπτομέρειες του γάμου, αλλά να ετοιμάσει ένα video έκπληξη για τους φίλους του εμπνευσμένο από την ταινία “Η νεράιδα και το παληκάρι”. Ενώ κουμπάρους τους θα είναι η Μελίνα Ασλανίδου η Μαρία Κονίδη ο Ζαχαρία Κουγιουμτζή η Συλβάνα Ρίζου και η Νάνσυ Σπυράκου.

Με πρωταγωνιστές τον Ιωσήφ και το Χρυσα. Στο video μάλιστα συμμετέχουν και πολλοί φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ο Γιώργος Τσαλίκης.