Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μιλάει για τη σχέση με τον πατέρα του

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μιλάει για τη σχέση με τον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί Σου», βρέθηκε ο πρωταγωνιστής των «8 λέξεων» Ιάσονας Παπαματθαίου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του είχε ετοιμάσει και μια έκπληξη, καθώς στο πλατό της εκπομπής «εισέβαλε» ο πατέρας του, ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου.

Μπαμπάς και γιος μίλησαν για τη σχέση τους, με τον Τάκη Παπαματθαίου να αποκαλύπτει ότι δεν έχει βοηθήσει ποτέ τον γιο του και ότι τον θαυμάζει από την πρώτη στιγμή που τον είδα πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Ο Ιάσονας από τη δική του πλευρά μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του και τη σχέση που είχε εκείνος μαζί τους στην περίοδο της εφηβείας.

«Στην εφηβεία έβγαλα θυμό και στον μπαμπά και στη μαμά. Όταν χώρισαν οι γονείς μου έμεινα με τη μαμά, σκέφτηκα να πάω να μείνω με τον μπαμπά αλλά τελικά δεν πήγα… Έχω πολύ καλή σχέση και με τους δυο…. Δεν πήγα στη σχολή που δίδασκε ο πατέρας μου γιατί θα περιπλέκονταν τα πράγματα. Το να σπουδάσεις υποκριτική είναι κάτι δύσκολο από μόνο του… Το να είσαι δάσκαλος και γονιός ταυτόχρονα το θεωρούσα λίγο περίπλοκο.»