Ο Θοδωρης Φέρρης με την Josephine αλλά και τον Χρήστο Ζώτο ξεσήκωσαν το «Romeo»!

Ο Θοδωρης Φέρρης με την Josephine αλλά και τον Χρήστο Ζώτο ξεσήκωσαν το «Romeo»!

Το ρυθμό και τον δυναμισμό τους στη νυχτερινή Αθήνα έβαλαν ο Θοδωρής Φέρρης μαζί με την Josephine, αλλά και τον Χρήστο Ζώτο, με τις εμφανίσεις τους στο «Romeo Club» που στέφθηκαν με επιτυχία από το πρώτο κιόλας διήμερο!

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος ερωτικός καλλιτέχνης, παρασύρει το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς.

Η Josephine, με εντυπωσιακή εμφάνιση και δυναμικά χορευτικά, ξεσηκώνει με τα hits της «Μάγια», «Τι» και «Δεν Έχω Σήμα», αλλά και το νέο single «Εγώ» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Ο Χρήστος Ζώτος, με τα τραγούδια του και την ιδιαίτερη on stage εμφάνισή του, βάζει το δικό του «τόνο» στο πρόγραμμα, από το οποίο δεν λείπουν τα ντουέτα με τον Θοδωρή Φέρρη.

Το κοινό υποδέχθηκε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα την «φρέσκια» και δυναμική πρόταση του «Romeo Club», που χαρίζει συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.