Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε τη συζήτηση με τον 12χρονο γιο του που τον έκανε να νιώσει άβολα

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε τη συζήτηση με τον 12χρονο γιο του που τον έκανε να νιώσει άβολα

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο frontman των Onirama μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην οικογένειά του.

Μάλιστα, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πως μια συζήτηση με τον 12χρονο γιο του, Φίλιππο Ραφαήλ, τον έκανε να νιώσει άβολα.

«Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν έρθει πιο νωρίς για τα παιδιά. Είναι το ίντερνετ που έχει φέρει την πληροφορία πολύ κοντά και πολύ νωρίτερα. Με τον μεγάλο γιο μου έκανα μια πρώτη κουβέντα για αυτό το κομμάτι. Κι εμένα μου την είχε κάνει αυτή την κουβέντα ο πατέρας μου αλλά ήταν τρία χρόνια αργότερα.

Κι εγώ αισθανόμουν άβολα αλλά επειδή αντιλήφθηκα ότι έχει φτάσει η πληροφορία στον ίδιο, αλλά δεν ήξερα αν έχει φτάσει σωστά ή αν θα φτάσει, θεώρησα ότι πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε μια σειρά. Τι σημαίνει αυτό το πράγμα, γιατί γίνεται, ότι κατά βάση γίνεται με συναίσθημα, ότι χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, πώς ένας άντρας πρέπει να σεβαστεί μια γυναίκα…Τα βίντεο είναι απαγορευτικά.

Επίσης τον παρότρυνα να έρθει να μου μιλήσει αν έχει την οποιαδήποτε απορία με αλλαγές το σώμα του. Να του εξηγήσω ότι όλα είναι φυσιολογικά», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.