Ο θίασος του Αλέξανδρου Ρήγα έδωσε τη δίκη του απάντηση στα δημοσιεύματα για τα ποσοστά

Ο θίασος του Αλέξανδρου Ρήγα έδωσε τη δίκη του απάντηση στα δημοσιεύματα για τα ποσοστά

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας ήθελε τον γνωστό καλλιτέχνη να τσακώνεται άγρια με μέλη του θιάσου της παράστασης, στην οποία είναι παραγωγός.

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως υπήρξαν έντονοι διάλογοι ενώ τσακώθηκαν έντονα και οι ηθοποιοί με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Σοφία Μουτίδου ανέβασε δύο βίντεο από τα παρασκήνια του θεάτρου Ριάλτο. Συγκεκριμένα απαθανάτισε πολλούς από τους πρωταγωνιστές και τους ρωτούσε για το θέμα των ποσοστών.

«Δεν ντράπηκες που πήρες ποσοστό μεγαλύτερο από μένα;», ρώτησε την Χρυσούλα Διαβάτη, την ώρα που ο Δημήτρης Μαυρόπουλος έβαζε «πλάτη» με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Δεν μιλιόμαστε ρε!», του είπε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ενώ στη συνέχεια την εμφάνισή της κάνει η Μπέσυ Μάλφα. «Εμένα όχι μόνο μου δίνει παραπάνω, αλλά με δέρνει για να τα πάρω», ανεφέρε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το πλάνο πήγε στα καμαρίνια με την Σοφία Μουτίδου να λέει: «Ο Παντελής ο Καναράκης χτυπημένος». Ο ηθοποιός κρύβοντας το πρόσωπό του είπε: «Όχι σκοτώθηκα με τον… πώς τον λένε τον χοντρούλη που κάνει το έργο;»

Στη συνέχεια και άλλοι μιλάνε στην κάμερα, με την Σοφία Μουτίδου να κλείνει λέγοντας ως άλλη δημοσιογράφος: «Αυτά είχαμε να πούμε. Από τα χαρακώματα του Ριάλτο για το τάδε κανάλι. Σοφία Μουτίδου»