Ο εκνευρισμός του Αντώνη Ρέμου και το μεγάλο ευχαριστώ

Ο εκνευρισμός του Αντώνη Ρέμου και το μεγάλο ευχαριστώ

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία συναυλία με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Μαρινέλλα και τον Αντώνη Ρέμο. Με αφορμή την βραδιά στο Θέατρο Πέτρας οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν συνέντευξη τύπου πριν λίγες ημέρες.

Όταν έφτασαν στον χώρο και αντιλήφθηκαν πως δεν υπήρχε κάμερα και ρεπόρτερ της ΕΡΤ δήλωσαν την πικρία και την οργή τους για το γεγονός. Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα μίλησε επί του θέματος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε «Σήμερα βλέπω τρεις κάμερες με το ζόρι, ένα πράγμα που εμένα σαν καλλιτέχνη και σαν πολίτη αυτής της χώρας με θλίβει ιδιαίτερα. Εύχομαι του χρόνου αν θα μείνει μόνο η ΕΡΤ από τον εθνικό τηλεοπτικό φορέα της χώρας, να καλύψει. Αν δεν είναι σημαντική η συναυλία που ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσιάζει το έργο 50 χρόνων με την Μαρινέλλα ως τραγουδίστρια και με τον Αντώνη Ρέμο… Εκτός αν δεν θέλουν να υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κόσμο».

Στη συνεχεία τοποθετήθηκε για τους σταθμούς, που δεν πήραν άδεια, λέγοντας: «Στα κανάλια που θα “σβήσουν” ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί το οφείλω σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν σε αυτούς τους σταθμούς, σε όσους ήταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Για αυτούς τους σταθμούς, που για άλλους λόγους και όχι γιατί οι ίδιοι φέρουν ευθύνη, αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα χάσουν τη δουλειά τους. Εγώ τους συμπαραστέκομαι και ό,τι μπορώ να κάνω από μέρους σας και θα σας στηρίζω πάντα και θα σας ευγνωμονώ για πάντα».

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και του Alpha, εκφράζοντας την στήριξή του.