Ο εκνευρισμός της Σάντρας Βουτσά με τις ερωτήσεις για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Ο εκνευρισμός της Σάντρας Βουτσά με τις ερωτήσεις για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Σάντρα Βουτσά και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τα όσα είπε για την περιουσία του πατέρα της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως τόνισε η Σάντρα Βουτσά, δεν υπάρχει καμία ενδοοικογενειακή κόντρα και η απάντησή της ήταν θεωρητική.

«Δεν έχουμε κάτσει να τα βάλουμε κάτω. Εγώ απλά απάντησα σε μια ερώτηση της Ελεονώρας για κάτι που ουσιαστικά δεν έχουμε βάλει κάτω. Ήταν μια θεωρητική απάντηση. Ξαναλέω ακόμη δεν έχουμε κάτσει να κάνουμε κουβέντα. Όλο αυτό το διάστημα ήταν πρωτόγνωρο. Δε μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. Δεν υπάρχει καμία ενδοοικογενειακή έριδα. Απάντησα θεωρητικά. Ως μεγάλη αδερφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις. Ήταν μια θεωρητική απάντηση σε κάτι που με ρώτησε η Ελεονώρα πάνω στην κουβέντα» είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Όταν στη συνέχεια ωστόσο της έγιναν παρόμοιες ερωτήσεις, η κόρη του Κώστα Βουτσά δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Ρε παιδιά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα πούμε με τις αδερφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε σώνει και καλά να σας πω κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ξαναρωτάτε το ίδιο πράγμα. Ό,τι και αν συμβαίνει, αν συμβαίνει κάτι, είναι ανάμεσα σε μένα και τις αδερφές μου. Απάντησα πολύ θεωρητικά» είπε η Σάντρα Βουτσά, η οποία στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Αλίκη Κατσαβού.